Ha’ altid din ynglings parfume på dig!

Jeg har modtaget denne mini flakon fra Cocopanda.dk som er optimal til at have med i tasken eller i flyet (den kan kun indeholde 5 ml og overholder reglerne omkring væske under flyrejsen). Jeg har fyldt min ynglings parfume Coco Chanel Mademoiselle i flakonen og det er nemt og enkelt som det ses på billede 2. Tag toppen af parfumen og pres bunden på flakonen mod toppen på parfumen flasken, pump op og ned, ligesom hvis du ville have parfume ud af flasken. Nemt og enkelt og flakonen er parat til at putte i tasken. Ikke nok med at den er lille og smart, så er den også super fin i al sin enkelhed med sin lyserøde farve – jeg er i hvert fald fan.

Du kan købe flakonen her til 99,- (flakonen kan fås i sort, pink og lyserød)

// Gave modtaget fra cocopanda.dk //

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

14 kommentarer

    1. Det er mega smart og især når man er i byen eller skal på ferie, så man ikke skal have en stor parfume med 🙂

    1. Der må jeg melde pas, det har jeg ikke afprøvet endnu ;-). Men mit umildbare bud må være, at få den tømt fuldstændig ved at pumpe alt og så fylde den op med en ny slags 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *