En lillesøster til min baby :-)

Så fik jeg endelig købt linsen som jeg har haft i tankerne i mit lang tid efterhånden. Når man ikke får det i gave, ja så må man jo købe det selv, ikk? ;-). Jeg har set det på nettet til 799,- (+ porto), men i den her uge kører el giganten samme tilbud på eksakt samme linse til 799,-. De havde en masse tilbage i El Giganten i Skalborg til de linse interesserede i Nordjylland!

Linsen hedder Canon EF 50 mm, f/1.8 ll – selve linsen er selvfølgelig den populære “blogger” linse med lav dybdeskarphed, dvs. at de er perfekt til portræt, hvor selve objektivet bliver skarpt og baggrunden sløret + lyse kvalitet som ses på billederne ovenfor (Gammel linse til venstre og ny linse til højre, hvis nogen skulle være i tvivl). Glæder mig hvert fald til at komme i gang med at få taget en masse billeder med den nye lillesøster!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

16 kommentarer

 1. EJ hvor lækkert – stort tillykke til dig og dit kamera 😉
  Og Katrine din header er altså bare så pæn!! Det er et super godt billede af dig ! <3

 2. Rigtig lækkert objektiv! Jeg er så glad for mit, billederne bliver bare lidt mere fokuserede med en sløret baggrund. Glæder mig til at se dine billeder med det 🙂

  1. Jeg skal lige lære den at kende og så er jeg sikker på, at vi nok skal blive gode venner ;-).
   Tusind tak for det, I er så søde <3

  1. Det kan godt være, at det bliver favoritten og den anden lagt i skuffen ;-). Og ja, ekstra plus at det fylder mindre!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *