Dagens #42

// Skjorte – Seduce // Sneakers – Kangaroos // Bumbag – Pieces // Solbriller – Ray-Ban //

Så er vi ved at være ved ende med de bare ben med de sommeroutfits jeg har haft liggende! Øv med øv på! Som jeg har skrevet tidligere bliver jeg aldrig fan af den kolde tid, men det er nu sådan det er ;-). Jeg er spændt på at se, hvad efteråret bringer, måske et nyt job? En tur sydpå? En shoppetur til London? Jeg krydser fingre for, at én af tingene kommer til at ske! Som I kan se på de sidste outfits billeder er jeg blevet ret glad for mine Kangaroos sneakers og det bliver spændende at se, hvor lang tid jeg kan blive ved med at holde dem rene!

I aften smutter jeg til modeshow hos SirupStygge Krumpens fiskerestaurant – jeg glæder mig rigtig meget og glæder mig til at vise jer billeder derfra! Ha’ en dejlig dag <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

23 kommentarer

 1. Jeg er godt på vej til at bukke under med en ordenlig forkølelse, så jeg drømmer i den grad også om sol og varme! Hvis termometret viste 25 grader, ville jeg elske at iføre mig det selv samme outfit. Jeg er vild med mikset mellem det klassiske og det sporty!

  1. Øv øv, Ida :-(. Jeg vil så gerne en tur sydpå, men det kræver selvfølgelig, at der er penge til det :-).
   Tak for det, er også selv glad for kombinationen 🙂

 2. Nøj den farve klæder dig virkelig godt! Super fed længde, fedt man kan bruge den som kjole som du gør her.
  Kangroos’ne er også hammer seje!! De er sgu kommet godt efter det.

  1. Mange tak for det :-). Ja øv, men måske kommer der lidt “lune” efterårs dage, hvor man kan nøjes med en læderjakke 🙂

  1. Ja, det er jeg også lidt træt af, men efteråret er nu også startet godt ud :-). Tak for det 🙂

 3. haha måske lidt sært med en kommentar til et indlæg som er næsten en måned gammelt, men nu kom jeg nu engang til at bladre i dine indlæg (for du har en ny follower). hvor pokker har du taget de billeder her? voergaard? (yep jeg er også en aalborg/nordjyde-pige).

  … du nok en mail af mig senere i dag, som afslører hvorfor jeg egentlig fandt dig til at starte med haha.

  1. Hej ;-). Alle kommentarer er mere end velkomne! Og tak fordi du gider at følge med på bloggen, det er jeg rigtig glad for :-).
   Jep, billederne er taget på smukke Voergaard slot – verdens smukkeste omgivelser!

   Hehe, det er bare i orden, ser jeg frem til at modtage ;-).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *