Dagens #39

// Kjole – H&M Trend // Sandaler – Pieces // Taske – H&M // Solbriller – Ray-Ban // Ur – Casio //

Dagen før jeg tog til Skanderborg var jeg til barnedåb med min fætter M. Det var en fantastisk dag med god mad, familiehygge, god stemning og snak. Jeg havde delt billedet af kjolen på instagram og om, hvad I synes om den og det blev en go – som I kan se! Jeg valgte at style den med bælte i taljen, da jeg synes, at det gjorde kjolen mere feminin. Skoene er oldgamle og ikke særlig pæne, men tog bare et par og hoppede ud i bilen! Desuden kan kjolen stadig erhverves i H&M Aalborg (Algade) i sort og farven som min, hvis den har interesse :-).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

20 kommentarer

  1. Hvor er det et dejligt outfit Katrine. Den kjole har bare den skønneste farve. Og så synes jeg altså at skoene er meget pæne og de passer super fint til kjolen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *