Dagens #38 + en vinder!

// Kjole – Monki // Pumps – Zign // Solbriller – Bianco //

Hvor jeg dog savner den varme sommer, øv! Disse billeder er fra før jeg begyndte at lysne mit hår og hvor mine ben var voldsomt blege, puha (ja, nærmest selvlysende, haha!) Godt der er kommet noget farve på siden da. For at være helt ærlig, synes jeg det er en træls tid vi går ind i. Mørke, kolde dage og slut med bare ben. Håber sensommeren holder ved lidt endnu.

Og så nåede bloggen de 430 læsere. Tusind tak til alle der gad at deltage i konkurrencen om Ed Hardy glattejernet. Vinderen blev kommentar nr. 43 som var: Tina Irene Povlsen. Stort tillykke til dig, jeg har sendt dig en mail! 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

30 kommentarer

  1. Tak for det :-). Jeg synes bestemt også, at det er hyggeligt med mørke aftner med stearinlys og tæppe, men jeg er ikke fan at, at der er mørkt hele tiden.

 1. Jeg synes, efterår er hyggeligt, men så snart solen allerede går ned kl. 16, bliver det altså for meget! Det er simpelthen for deprimerende og koldt, men jeg glæder mig til store chunky strikketrøjer med rullekrave 😀

  1. Synes bestemt også det er hyggeligt og efteråret har nogle smukke farver! Men kulden og mørket er jeg bestemt ikke tilhænger af ;-). Men jeg glæder mig alligevel lidt til at iføre mig mine nye store cardigans 🙂

 2. Tusind tak for de rosende ord! Bliver næsten helt genert n__n*
  Efteråret er min yndlingsårstid. Elsker vejret, elsker tøjet, elsker stemningen.

  Nu har jeg så den fordel at jeg ikke fryser så let. Men omvendt elsker jeg også store tung uldfrakker, så det er sjældent et problem for mig.

  1. Det var så lidt :-).
   Man kan også få en masse lækkert tøj til efterårstiden, men jeg elsker at rende rundt med bare ben og tæer, der findes simpelthen ikke noget bedre.
   Hader at gå rundt med en stor jakke, især når jeg inde at shoppe, hvor man går ind og ud af butikkerne.

 3. Uhhh, har det præcis som du. Godt nok en kølig og rusket regnvejrsmandag, men iflg. vejrguderne så skulle varmen vende retur fra i morgen. Let’s have som indian summer. – Min dag er dog lunet så aldeles, da jeg jo har modtaget din skønne mail om, at jeg var den heldige vinder af det lækre Ed Hardy Glattejern, hvilken jeg selvfølgelig fluks har svaret på – Jeg siger TUSIND TAK endnu en gang, og glæder mig til at modtage den fine præmie. – Ønsker dig en smuk og en forhåbentlig varmere uge. 🙂

  1. Ja, det bliver så godt! Så skal den her uges vejr bare nydes i fulde drag! 🙂
   Dejligt at du blev glad for den og håber også, at du bliver glad for glattejernet! Du må også have en fantastisk uge 🙂

 4. Alt for lækkert outfit 🙂 Kjolen er lige i skabet 🙂
  Ah, jeg glæder mig til hyggesokker, varm the og film på sofaen hele søndagen 🙂 De sidste 3 år har det meste af min fritid gået med aftenskole, så i år glæder jeg mig til at kunne sidde inde og slappe af med førnævnte, blade osv. 🙂

  1. Tak for det Louise :-).
   Ja, hyggesokker og tæppe på sofaen kan jeg også spille med på. Men når jeg kommer ud i kulden falder “glæden” ligesom ved årstiden ;-).
   Men dejligt, at du ikke længere skal gå på skole mere og kan nyde aftnerne 😀

 5. Jeg er heller ikke den store fan af kulde, mørke osv., tilgengæld glæder jeg mig faktisk en lille bitte smule til at pakke mig ind og hygge under et tæppe med stearinlys tændt i hele lejligheden. Men jeg må indrømme at når jeg så ser billeder af bare ben, så ønsker jeg at sommeren varer i meget længere tid! 🙂

  1. Hyggen inde på sofaen er jeg også stor fan af (men det er jeg nu alligevel, især en regnvejrsdag ;-)).
   Hehe, kan så love at jeg har lidt flere outfits billeder, hvor der er bare ben på 😉

 6. Det er da nogle super smukke billeder 🙂 Og jeg eeelllsker efterår. Det betyder nemlig, at jeg kan tænde et par stearinlys, smække en god film på i syværelset og give gas, med alt det kreative på de mørke aftener iført hyggetøj og bamsefutter.
  /Anja

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *