Anmeldelse: Eucerin renseserie

Jeg har tit læst om Eucerin renseserien i forskellige magasiner og har ofte overvejet om jeg skulle afprøve renseserien, dog er det kun blevet til tanken. Men for 14 dage siden var jeg så heldig at modtage renseserien til en anmeldelse og jeg er stærkt begejstret! Eucerin er et nyt hudplejebrand i Danmark og er perfekt til sart hud (hvilket jeg er indebærer af). Serien er kendt for at reduceres pigment forandringer i ansigtet, hvilket jeg havde lidt af inden jeg gik i gang med at afprøve produkterne.

Lidt om produkterne:

  • DermatoCLEAN Cleansing Milk: Ekstra mild og effektiv rensemælk, der skal skylles af med vand efter den er blevet masseret godt ind i huden.
  • DermatoCLEAN Clarifying Toner: Opfriskende skin-tonic som genopretter fugtniveauet i huden.
  • DermatoCLEAN 3 in 1 Cleansing Fluid: Dette er min ynglings og den lette løsning i en travl hverdag, hvis man har travlt om morgenen inden man skal ud af døren. Den kan bruges som øjenmakeup-fjener, ansigtsrens og skin-tonic. Dvs. alt i én. (Den er god til folk, der bruger kontaktlinser)
  • DermatoCLEAN Eye Make-up Remover: Mild og effektiv øjenmake-up fjener, som er god til vandfast øjenmake-up (bruger jeg dog ikke, men den klarer al make-up til perfektion).
  • AQUAporin Face Light: Meget let géle-agtig ansigtscreme, som trænger nemt ind i huden. Den efterlader huden smidig, blød så de tørre linjer i huden bliver reduceret.

Alt i alt er jeg meget tilfreds med Eucerin renseserien og min hud er blevet fin og ensartet. Jeg Vil klart overveje at fortsætte med serien, når produkterne er opbrugt. Produkterne kan kun købes på apoteket!

// sponsoreret indlæg //

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *