A Renaissance Life

Jeg har modtaget denne fine halskæde fra wideselection som er en webside med smykker fra f.eks. Toyko Jane, Frk. Lisberg og mange flere danske smykker online. Udover at man kan få smykker til kvinder, er der også smykker til mænd at finde på webshoppen. Hvis du går med bryllups- eller forlovelsestanker kan ringe til dette formål også købes derinde. Halskæden som jeg har modtaget er forgyldt med 18k guld. Inde i halskæden er der en såkaldt magisk sten fra den svenske vestkyst og når du bærer halskæden skulle alt være muligt – ja, hvis bare det var sådan nogle gange ;-). Halskæden er fra Renaissance life, et mærke jeg aldrig har hørt om før, men super fine og specielle smykker de laver.

Wideselection har gratis fragt og gratis ombytning af smykkerne – virkelig god service. Jeg har til vane at beholde de ting jeg køber på nettet, hvis det koster en formue at få til sent og ikke mindst at sende tilbage igen!

Kan I have en dejlig weekend. Nu vil jeg ud at nyde min fridag og det gode vejr 🙂

// sponsoreret indlæg //

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

5 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *