VIND: Ed Hardy glattejern (SLUT)

Hej skønne piger!

Jeg har endnu engang i samarbejde med cocopanda.dk fået lov at forkæle en heldig læser med en lækker præmie. Denne gang er det med et glattejern fra Ed Hardy til en værdi af 1298,-. Glattejernet er anvendeligt måde til at glatte håret, lave bølger og til at krølle håret med.

For at deltage skal du gøre følgende:

  • Følge bloggen via bloglovin’ HER
  • Like cocopanda.dk’s facebookside HER
  • Linke til dit ynglings stylingsprodukt på cocopanda.dk

Jeg trækker en vinder, når bloggen når 430 læsere. Held og lykke til jer alle :-).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

49 kommentarer

  1. Åh jeg har sådan brug for et glattejern, så jeg kan lave store flotte krøller med det (det bliver altså så meget pænere end med et krøllejern).. Ud over et glattejern mangler jeg også en tangle teezer, som jeg kan have med i tasken – denne er perfekt: http://www.cocopanda.dk/product/TTZ0015/tangle-teezer-compact-styler-black

    Fulgte allerede Cocopanda, og nu også dig via Bloglovin’ 🙂

    Jeg krydser mine fingre – for det er VIRKELIG en fed konkurrence 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *