Torsdagstip: Black lily taske, spar 75%!

Her er endnu et udsalgstip fra mig til jer! De fleste webshops kører med ekstremt udsalg lige nu og der er mange penge at spare på mærkevarer. Denne gang var jeg et smut forbi Black Lily, hvor de kører udsalg med en besparelse på 75%. Jeg har selv tasken på billedet, både i gul og nude og lige pt. koster den kun 175 på webshoppen. Så kan man da næsten ikke lade være!

Du kan se billeder af den gule i aktion her!

Du kan finde den i gul her og nude her!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

12 kommentarer

    1. Jeg synes, at den nude farvede er vildt fin, men det er den sorte helt sikkert også, men den har jeg slet ikke set på nogle webshops, så aner ikke hvor man kan erhverve sig den!

        1. Jeg har faktisk slet ikke set den, men mon ikke den findes på nettet et sted. Har i hvert fald set den hos Ida 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *