Mineral Hygienics + 20% rabatkode

Jeg har modtaget tre produkter fra Mineral Hygienics som sælges på cocopanda. Jeg er stor fan er mineral pudder og synes det dækker lige så godt som Foundation og så ser det mere naturligt ud. Her er en lille anmeldelse af de tre produkter:

  • Sheer Mineral Foundation: Som skrevet ovenfor dækker den ligeså godt som en Foundation og det ser naturligt ud på huden. Jeg tog MediumTan – dog er den lige lys nok i forhold til min farve i ansigtet nu – men til efteråret bliver den helt sikkert et hit.
  • Mineral Blush – Lige som mineral pudderen ligger blushen sig rigtig flot på huden og det ser naturligt ud. Den ligger sig flot på huden og giver den glød på kinderne som jeg så godt kan lide! jeg elsker røde kinder! Jeg tog farven Joy som er naturlig med en fersken glød
  • Flawless face børste: Jeg synes desværre, at børsten er for “stiv” i hårene og får ikke lagt mineral pudderen særlig godt, så der benytter jeg mig stadig af min pensel fra Nilens jord.

Og så har jeg fået lov at give jer søde læsere en lille rabatkode på 20% som I kan trække fra, når I bestiller produkter fra Mineral Hygienics. I kan benytte rabatkoden fra i dag, den 8. august og til den 11. august. Skriv katrine-mh inden du tjekker ud!

// Produkter sponsoreret af cocopanda.dk //

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *