Magasin.dk

Jeg elsker Magasin og husker tydeligt, at det var der mine forældre slæbte mig med ind, når der skulle købes julegaver. Husker tydeligt deres ekstremt flotte udstillinger og pynt! Men for mange år siden lukkede Magasin i Aalborg desværre, da det ikke kunne løbe rundt og derfor har jeg haft stor glæde ja deres webshop (dog går rygterne på, at der måske snart åbner én magasin i Aalborg – jeg krydser i hvert fald mine fingre for, at det sker!). Men heldigvis ligger Århus ikke så frygtlig langt væk og når jeg er dernede, er Magasin én af de “butikker” jeg absolut skal et smut forbi, fordi de har et eksklusivt udvalg af lækre mærker og selvforkælelse.

Lige nu kører Magasin.dk på sidste vers, hvad angår udsalget. Jeg har selv forelsket mig i flere ting på webshoppen lige da udsalget startede, men holdte mig i skindet, da pengene var små. Dog var jeg lige et hurtigt smut inde at kigge igen og tingene er sat ned med op til 70%, så hvis du vil sparer en masse penge på en masse lækre mærker såsom Hunter, DAY, Sofie Schnoor, Tiger of Sweden og mange flere, så tag et kig forbi webshoppen!

Har du handlet på deres webshop?

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

6 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *