Honey, I’m hooome!

Så er jeg endelig hjemme efter en helt fantastisk Skanderborg festival, som stod på fejring af min fødselsdag i tirsdags, nye bekendtskaber, øl, shots, koncerter, grin, sol og en masse gode oplevelser. Min fødselsdag startede helt officielt, da kl. slog 00.00 mandag nat og derefter stod den på fødselsdagssange af både den ene og den anden slags og soveposen var fyldt med flag dagen efter! Om aftenen overraskede pigerne mig med lækker mad og jordbærtærte <3.

Jeg hørte ikke så meget musik som jeg måske burde, men lidt blev det til. F.eks. Avicii, som jeg virkelig havde set frem til, jeg siger jer, at det var et sceneshow, der ville noget. Jeg tror, at dem der selv var der, vil give mig helt ret! Vi sluttede søndagen af med Magtens Korridorer og Kings of Leon som også leverede en super god koncert. Der blev selvfølgelig også hørt Prince og MC Hammer, bare for at sige, at jeg havde været der (var dog ikke dybt imponeret).

Jeg kom hjem sent søndag nat, da vores bil brød sammen og vi måtte have fat i Falck, men det var efterfølgende underholdende tur hjem, hvor den flinke Falck mand kørte os på McDonald’s og direkte til døren! Jeg er i ekstrem søvnunderskud, så der er en del, der lige skal indhentes! Glæder mig til at få læst en masse blogs og selv til at få blogget “normalt” igen 🙂

TAK FOR ALLE FØDSELSDAGS HILSNERNE HERINDE – I ER SØDE <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

8 kommentarer

  1. Det lyder som en skøn festival du har været på 🙂 Men øv for hjemturen, men allo for en luksus falck mand I lige fik fat i der 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *