Ebay Goodies #16

// Loafers med katte-snude // Leopard Tørklæde // BOY T-shirt

// Statement Halskæde // Sandaler // Tyl Skørt //

// Maxi Nederdel // Blonde Bluse // Højtaljet nederdel //

Så var det efterhånden tid til en omgang ebay tips. Denne gang har jeg har haft kig på en masse nederdele, både lange og korte. Selv har jeg bestilt tyl nederdelen hjem efter at have set den på Natulia! Glæder mig meget til at modtage og ligeledes få den stylet. BOY T-shirten er også rigtig fed og en del billigere end den originale (selvfølgelig) – overvejer kraftigt at bestille den hjem.

Er der noget på collagen som du skal have klikket hjem?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

18 kommentarer

    1. Ja, det er så fint. Jeg har også prøvet at lede efter et der er lidt kraftigere, men tror kun at ebay sælger noget i chiffon lignende materiale. 🙂

    1. Den gør du det altså ret godt i. Jeg overvejer den stadig, men vil helst ikke have, at den sidder for tæt. 🙂

    1. Glæder mig også vildt til at modtage den! Blev jo helt forelsket i den, da jeg så den på dig :D. Så hvis jeg bare kan gøre det halvt så godt, må jeg være mere end tilfreds 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *