Dagens #37

// Nederdel – Ebay // Top – Envii // Blazer – Weekday // Ballerina – Ebay // Ring – Georg Jensen // Briller – Tiger

Før jeg tog til Skanderborg var jeg med nogle søde blogger piger på Vesterå til drinks, snak og hygge. Der var perfekt vejr, så jeg var hoppet i min nye nederdel fra Ebay (som kan købes her til 58 kr. inkl. porto) og min nye blazer som jeg købte for en slik i weekday. Jeg havde iført mig briller for at skabe et lidt anerledes look! Åh, hvor jeg dog allerede savner de varme aftener, hvor man kunne side udenfor kun iført en blazer, bare ben og et glas vin!

Btw, så er mit hår blevet vildt lyst som I også kan se på billederne. Jeg har brugt got2b’s lightening spray 3-4 gange og så har solen selvfølgelig også spillet ind. Jeg får snart lavet et indlæg om sprayen, da mange af jer har spurgt indtil den! Indtil videre kan I læse om got2b produkterne her!

VIND ET GLATTEJERN FRA ED HARDY HER!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

48 kommentarer

 1. Årh gi mig lige det hår der tak!! 😀 og nøj hvor ser du bare rigtig dejlig sommerpigefin ud smukke!! <3

  1. Mange tak for det :-). Nederdelen er så fin i virkeligheden også! Man kan gøre sig så mange fine fund på ebay 🙂

 2. WAUW!! Hvor ser du bare skide godt ud altså! Og jeg er vildt med ALT ved dit outfit – Især nederdelen og blazeren er jeg helt forelsket i! Og skoene.. Ihh altså, misundelse! Hihi. Og så gider jeg ikke engang kommentere på hvor perfekt dit hår er, det ved du vist godt efterhånden at jeg synes…. 🙂

  – Knus Louise
  http://allthingsglitters.blogspot.dk/

  1. Tak søde Louise :-). Det er også to ting i garderoben som jeg er vildt glad for! 🙂 Hehe, dejligt at du kan lide det 😉

  1. Åh, jeg tror, at det var omkring 14 dage. Du må ikke hænge mig op på det. Men i hvert fald ikke vildt lang tid på trods af, at den blev sendt fra Kina 🙂

 3. Sikke en fin blog! Jeg er med det samme blevet fast læser. Jeg er vild med dit outfit herpå, og det topper lige med omgivelserne – virkelig smukt, og det er du i hvert fald også 🙂

  Tag endelig et kig forbi min blog – hvis det lyster selvfølgelig.

  1. Tusind tak for de søde ord Malene :-). Det gør mig utrolig glad på sådan en søndag aften!

   Jeg tager et smut forbi 🙂

  1. Tusind tak for det søde N :-). Jeg er også selv ret stor fan af outfit og man kan kun blive glad at lyserøde nuancer 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *