Beautyakademiet.dk

Jeg har fået lov at vælge to produkter fra beautyakademiet.dk. De har et stort udvalg i pensler, masker, peeling, pleje til ansigt, mineral make-up og meget mere. Jeg valgte en eye definer pensel og en lip balm.

  • Eye Definer Pensel: Jeg ejede ikke i forvejen en eye definer pensel og derfor røg denne i kurven. Den er perfekt til at tegne brynene op med og ikke mindst til at definere de små detaljer ved øjnene. Jeg vil udelukkende bruge den til at få lagt en pæn eyeliner, så det ikke ser for markeret ud!
  • Lip Balm: Jeg elsker stort set alle former for lip balm, læbestifter osv. og derfor røg denne i kurven, da jeg havde hørt rigtig godt om den. Jeg påfører den inden jeg går i seng og jeg vågner op med de blødeste læber. Den har især været min redning, da jeg var på Skanderborg festival, da jeg altid får utrolig tørre læber, når jeg opholder mig meget i solen. Dog har denne ikke solfaktor, så det skal man lige være opmærksom på!

Hvis du vil se mere på beautyakademiet’s produkter, så læs mere her!

// Sponsoreret indlæg //

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

3 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *