Tilbuds-jagt

// Shoe Shi Bar sneakers 699,- 209,70,- // Stine Goya bukser 1800,- 900,- // DANSK buksedragt 999,- 500,- //2nd day T-shirt 299,- 165,- //

// Envii Kjole 400,- 120,- // Seduce Cardigan 400,- 250,- // Black Lily Buksedragt 800,- 280,- // Merle håndtaske 475,- 237,50

Jeg synes, at der er vildt mange udsalgsting, der frister lige pt og der er virkelig mange penge at spare. Især de ting man tænker, at man aldrig får fat i medmindre man sparer op. Jeg vil f.eks. ikke give 2000-3000 for en kjole, men når den kommer på tilbud til det halve, vil jeg gerne lege med. Af gode grunde har jeg ikke købe så meget i juli måned. Jeg har ikke haft nogen indtægt i juli måned og de fleste august penge går på fornøjelser, fødselsdag og selvfølgelig Skanderborg festival (og så er det egentlig heller ikke plads i mit skab!). Jeg har selv købt Merle tasken for tre uger siden og den er jeg vildt glad for! Silke bukserne fra Stine Goya er også fine og kan sagtens bruges til efteråret, det samme med buksedragten fra DANSK.

Har du nogle udsalgsfund i kikkerten?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

6 kommentarer

 1. Sys nu os du burde købe T-shirten 😀 gad jeg godt eje :O
  Jeg kom til at købe denne den anden dag 😀
  http://www.asos.com/ASOS/ASOS-Coat-In-Mono-Pattern-With-Textured-Back/Prod/pgeproduct.aspx?iid=2857457&cid=2110&Rf-800=-1,45&Rf985=3712&sh=0&pge=0&pgesize=36&sort=-1&clr=Mono
  og hvor der var yderligere 10 % af så kostede kun 330 kr og har kigget på den i flere måneder 😀 så glæder mig helt vildt til den kommer og det bliver efterår så jeg kan føle mig Designstuderende lækker i den 😀

  1. Jeg har købt den der står bang bang på, den er så fed og den vil du også elske! Men den anden er også super fin :-).
   Åh, den er fed! Er slet ikke selv begyndt at kigge på efterårs/vinter jakker endnu.

   1. Jaa det vil jeg uden tvivl 🙂 hehe neej er jeg egentlig heller ikke – men har kigget på den fra den var til fuldpris, og så faldt den med 30 % og så 50 % og så 10 % mere og så kunne jeg bare ikke vente mere 😀 tror virkelig den lige er helt perfekt til mig og så med kæmpe stort halstørklæde når det blæser 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *