Pump my curls!

(^ på billedet ovenfor har jeg brugt Big Volume, Beach Babe – lightening og Rockin’it hårspray.)

Jeg har modtaget disse lækre produkter fra Schwarzkoph – got2b “2sexy” + en føntørrer fra Bosch. Jeg er indehaver af et kæmpe, tykt hår med natur krøl og nogle gange kan det være svært at tæmme. Men når jeg krøller mit hår er det vigtigt, at jeg bruger en føntørrer med en diffuser som vist på billedet ovenfor, hvis du vil undgå krusede krøller. Jeg putter moussen i håndklæde tørt hår og står med hovedet ned af og ligger så håret ind i diffuseren og tørrer håret på laveste niveau og højeste varme. Føn håret til det er helt tørt og slut af med en hårolie.

 • Rockin’it hårspray: Jeg bruger sjældent hårspray medmindre jeg har mit hår sat op og så skal jeg have en hårspray der virkelig er noget hold i og det er der virkelig i denne.
 • Rockin’it Tørshampoo: Jeg har efterhånden afprøvet mange tørshampoo’er i tidens løb. Jeg bruger dem ofte til at give volume oppe ved hovedbunden, da mit hår er meget tungt – så lige et lille tip til alle kvinder der vil have volume “foroven”, brug tørshampoo.
 • Beach Matt – salt spray: Hvem vil ikke gerne have lækkert strand hår? Jeg synes ikke, der findes smukkere krøller end dem man får efter man har været en tur i havet og det kan man jo ligesom ikke få hver dag. Så brug derfor denne salt spray, den giver det optimale beach-look – uden at virke fedtet.
 • 2 Sexy – Big Volume: Jeg bruger altid mousse, når jeg skal fremhæve mine krøller. Det behøver ikke nødvendigvis at være en dyr én af slagsen. Jeg har før prøvet én fra got2b og var super glad for den, da den virkelig gav krøllerne hold og gjorde det indtil 3. dagen, hvor jeg vaskede mit hår. Og har brugt den på billedet ovenfor.
 • 2 Sexy – spray Mousse: Dette er en spray mousse som er nem at fordele i håret. Jeg har afprøvet sådan en sag før (dog var det fra et dyrt frisørmærke, så den blev brugt sjældent). Det gode ved en spray mousse er, at den kan sprøjtes i, hvor du lige synes du mangler lidt krøl. Kan kun anbefale denne, hvis du har fald i dit hår og vil fremhæve disse krøller og så er den god til prisen.
 • Istylers – Hyper Wax: Jeg bruger aldrig voks. Men hvis man vil have et lidt “rodet” look, så er denne god til det. Varm det op i håndfladerne og kram det ind i håret lige så forsigtigt.
 • Beach babe – lightening: Denne har jeg glædet mig meget til at afprøve, da jeg gerne vil have lysere hår (ikke blond, men bare lysere brun). Denne hjælper godt på vej, hvis solen ikke lige titter frem. MEN hvis nu solen gør, så sprøjt dette i håret og sæt dig ud i solen – jeg siger dig, det virker! (På billedet har jeg kun afprøvet den én gang og kunne allerede se forskel)
 • Oil-licious: Jeg vil mene, at enhver kvinde skal have i hvert fald én hårolie til samlingen (mange nøjes nok ikke kun med én). Mit hår kan godt være ret umedgørlig og med en hårolie kan de små fimmer hår lægges ned. En hårolie er godt måde til glat og krøllet hår – det ser meget sundere ud og er godt at putte i spidserne, hvis de ser lidt slidte ud.

Besøg også got2b på facebook HER!

// Produkterne er en gave fra schwarzkopf + bosch //

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

12 kommentarer

  1. Tag at gør det – de er så lækre og holder vildt godt. Dyre frisør produkter, gå hjem 😉

 1. Wow, det er virkelig nogle fede produkter, og et nice resultat du har opnået! Jeg har selv krøller, så det skal da helt sikkert overvejes!

  1. Det synes jeg da helt sikkert at du skal. Det gode ved deres mousse er, at den ikke bliver stiv i håret, så ens krøller kommer til at se unaturlige ud 🙂

 2. Hvor har du bare noget flot hår. Jeg har selv en del krøller, men med den længde mit hår har lige nu, så bryder jeg mig ikke om at have krøller, haha. Men super lækker gave 😀

  1. Tak for det Pernille :-). Åh, jeg elsker krøller i et langt hår – har det modsat dig, bryder mig ikke om at glatte mit hår, synes det bliver mere umedgørligt. 🙂

  1. Hehe tak Stine – den er dog lidt varm her om sommeren ;-). Kan i hvert fald klart anbefale dem 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *