Nu skal det være!

Eftersom jeg er færdiguddannet og har mere overskud og energi skal jeg nu i gang med at komme i bedre form! Det har været meget sløvt de sidste mange måneder og det er kun blevet til en omgang spinning hver anden uge. Jeg har fået købt mig bogen “Verdens Bedste Kur”, som var tilbud i Kvickly til 100,-. Jeg har kun hørt godt om bogen og glæder mig til at komme godt i gang. Kuren er bestemt ikke en sultekur, men indeholder en madplan på 4 uger, hvor står, hvad du præcist skal spise i de 4 uger (og det er ikke småt mængder). Hvis du holder kuren kan du tabe op til 1-2 kg per uge!

Eftersom jeg er ved at få sat mit træningsprogram i gang, har jeg været så heldig at modtage et par Kari Traa fitness bukser fra DinSport.dk. Kari Traa laver det mest fantastiske træningstøj, det er lækkert at have på og så er det åndbart – jeg er stor fan! Udover at det er noget lækkert træningstøj, så laves tøjet også i lækre farver, bl.a. lyserød, koral, lilla og blå. Jeg har i hvert fald skrevet lidt af det på min ønskeseddel!

// Træningsbukser er en gave fra DinSport.dk //

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

12 kommentarer

 1. Kari Traa er også min favorit… det er ikke bare suverænt godt, at træne i, men også rigtig rigtig pænt 🙂
  Pøj pøj med at komme i form – du må jo holde os opdateret.

  1. Ja, lige præcis. Træningstøj må også godt være lidt pænt og Kari Traa gør det ret godt, hvad det angår :-).
   Jeg vil i hvert fald forsøge på det – nu skal det altså være 😉

  1. Ja, det synes jeg virkelig også! Jeg har også efterhånden en del og det er stort set det eneste jeg bruger 🙂

  1. Tak for det :-). Ja, nu skal det være, selvom jeg nok ikke kan nå at træne op til bikini sæsonen, men lidt har også ret 🙂

  1. Tak for det ;-). Har også hørt godt om den, så skal nok give én update, når jeg er kommet godt i gang 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *