Mille Rubow

Ville lige vise mine nye smukke smykker fra Mille Rubow. Alle Milles smykker er håndlavede i hendes lille værksted i Århus og det vil sige, at hvert enkelt smykke er helt unikt. Jeg går meget ind for dansk design, når det kommer til smykker (og selvfølgelig generelt dansk design) og synes bestemt, at vi skal støtte op om dette, da varerne oftest er fremstillet i Danmark og ikke eksempelvis i østen, hvor en arbejder, arbejder for ingen penge!

Smykkerne udstråler, at Mille brænder for sit værk og for sit design og hun vil gøre sine kunder tilfredse ved f.eks. at smykkerne afmåles den enkelte kunde (eksempelvis hendes armbånd). Så hvis du har lyst til at støtte op om en ny designer synes jeg bestemt, at du skal gå ind at tjekke Milles webshop her eller give hende et like på facebook her!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

24 kommentarer

 1. Hold da op et lækkert smykke! Kigger lige forbi hendes webshop 🙂

  Kig gerne forbi, hvis du har lyst 🙂
  miaekholm.blogspot.dk

 2. Hvor er det bare nogle smukke smykker, lucky you 😉
  Jeg er bestemt også fan af dansk design og produktion for den sags skyld, hvis det lader sig gøre for den pågældende virksomhed.

  1. Ja, præcis. Så har man god samvittighed, når man køber dem! Og så vil jeg gerne give lidt ekstra 🙂

  1. Ja tak! Jeg vil også gerne selv have en speciel forlovelsesring aller sådan en stil – ikke en klassisk ring med diamant.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *