Dagens #35

// Nederdel – Gestuz // T-shirt – 2nd day // Ballerina – H&M // Solbriller – Ray-ban // Armbånd – Blond acc., Ebay, Mille Rubow // Ur – Monol // Fingerringe – Mille Rubow, Jane Kønig, Moss Copenhagen //

I går mødtes jeg med søde Anne Cathrine. Vi tog en tur på Café, spiste is på havnen og efterfølgende stod den på lidt shopping. Jeg manglede lidt til Skanderborg festival (som jeg i øvrigt drager til på mandag!). Købte det fedeste leo-prikkede regnslag/poncho i H&M til kun 80,- (så håber lidt, at der kommer en lille byge, selvom det kunne være rart med en tør festival ;-)).

T-shirten jeg har på er ny. Købte den på udsalg. Men kan se, at der ikke er flere tilbage på hjemmesiden, hvor jeg købte. Men flere af modellerne som Christina fra Passionsforfashion har designet, fås stadigvæk derinde til billige penge. Se lige HER! 🙂 Solbrillerne er selvfølgelig også nye og tippede om dem i indlægget her. De kom to dage efter jeg havde bestilt dem, så det må siges, at servicen var i top! (Jeg glemte dem i prøverummet i H&M – både Anne Cathrine og jeg var ved at få et hjertestop i et split sekund!!)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

43 kommentarer

  1. Ja, puha! Hvis jeg havde mistet dem dagen efter jeg modtog, så ville jeg nok blive lidt ked af det ;-).
   Ja, det er det faktisk – er så glad for det 🙂

  1. Tak søde Mille :-). Ja, dejligt at sommeren endelig er kommet over dk, så vi kan få noget farve 😀

 1. Sikke et skønt outfit. Jeg er helt vild med det hele – især nederdelen! 🙂
  Jeg tror faktisk jeg har set dig flere gange i Aalborg her på det seneste, men jeg er ikke helt sikker, hehe 😀

  1. Tak for det Isabella :-).
   Det er meget muligt, jeg render i hvert fald ofte dernede. Du må gerne råbe hej (måske går/cykler jeg lidt i min egen verden ;-)). Jeg bider i hvert fald ikke 😀

 2. Hvor er det bare nogle super gode billeder af dig Katrine – du ser jo hammer godt ud og den nederdel er virkelig pæn 🙂 Og så har du fået så dejlig en kulør 🙂

  1. Tak for det søde Ida :-). Er så vild med den nederdel og den bliver flittigt brugt her i det gode vejr. Ja, det danske vejr har været god ved mig i går ;-).

  1. Ja, det er det (til højre på billedet er den fra Jane Kønig og den til venstre er fra mille Rubow) 🙂

  1. Tak søde Anne Cathrine – det var jo også en god fotograf, der stod bag ;-).
   Ja, puha! Tror jeg havde fået et lille slagtilfælde, hvis der var én der havde taget dem!

 3. Jeg var tæt på at klikke den selv samme t-shirt hjem, da jeg anskaffede mig mine lædershorts i samme serie, også hos Drømmeliv 🙂
  Er vild med din styling. Den fungerer godt sammen med de feminine blonder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *