Dagens #34

// BluseGustav // Bukser – Gustav // Sandaler – Birkenstock // Solbriller – H&M // Neglelak – Essie “A crewed interest + a cut above //

Fra mandag til onsdag var jeg et smut hjemme hos mine forældre, da jeg havde et par fridage fra arbejdet. Det var dejligt at koble helt af, for de sidste par dage har været ret hektiske på arbejdet. Vi var bl.a. i den gamle by i Århus og smuttede lige hurtigt ind forbi Magasin bagefter, hvor der røg en lille ting med hjem. Onsdag tog mor og jeg på stranden og nød det gode vejr.

Beklager at outfit billederne ikke er i flotte omgivelser som sædvanlig – men det var egentlig mit nye sæt fra Gustav som jeg har været så heldig at modtage, som jeg ville vise jer og det er vist første gang i bloggens historie, at I ser mig i bukser! (Alle andre outfits billeder er stort set med kjole, haha – det må vi have lavet om på). Men sådan ser frk. Guldbæk altså ud i bukser! I kan besøge Gustavs facebookside her!

// Gave fra Gustav //

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

25 kommentarer

    1. De er virkelig også lækre. Ja, Birkenstock er totalt ynglings sko! Går næsten ikke i andet her om sommeren 🙂

  1. Ej, jeg har egentlig aldrig tænkt over, at du aldrig har været iført bukser, men nu du lige siger det, kan jeg jo egentlig godt mindes, at du altid er iklædt kjole eller nederdel. Du ser jo brand godt ud i bukser, og jeg elsker de helt sarte, matchede farver 😀

    1. Hehe, nej. Det havde jeg egentlig heller ikke selv før jeg lavede indlægget ;-). Tusind tak for det søde Sofie – ja, lyse farver er altid et hit 🙂

  2. Gud hvor er du lækker! Kvinde mums 😉 Vi har faktisk noglelunde samme kropsbygning når jeg ikke er højgravid.. haha 😀
    Timeglas FTW!

  3. hej har ledt på nettet efter den T-shirt du har på, den må jeg bare eje, ved du hvilken butik den kan købes i, og hvad str er din? mvh Maria

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *