Dagens #33

// Kjole – Ganni // Sandaler – Bianco // Solbriller – Bianco // Armbånd – Marc Jacobs by Marc Jacobs + blond acc. //

Et dagens fra sidste lørdag, hvor jeg holdte nu-er-jeg-færdig-som-pædagog fest + min lillebrors studentergilde hjemme hos mine forældre! Jeg var iført mit nye udsalgskøb fra Ganni som jeg havde lovet at vise. Er så glad for den og den bliver helt sikkert et item i garderoben som bliver brugt flittigt. Jeg havde en vildt skøn weekend med familien og nød vejret i fulde drag og det kan efterhånden godt ses på de lidt blege ben. Jeg fik også nogle skønne gaver som jeg skal nok få vist på bloggen snarest.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

12 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *