Bodynordic

Jeg elsker at afprøve nye produkter både til håret og ikke mindst huden og derfor sagde jeg ja tak til at afprøve to produkter fra Bodynordic! Jeg har hørt om Bodynordic i blog-land og har ofte overvejet om jeg skulle bestille nogle af deres lækre produkter hjem – især deres kropsolie skulle være super god! Bodynordic er dansk udviklet hud- og kropspleje produkter til hele familien og de laver produkter til ansigt, krop og hår. På bodynordic.dk kan du tjekke deres store udvalg ud.

Anmeldelse af de to produkter;

  • SPA Body Milk: Er en skøn, let og velduftende lotion til hele kroppen. Jeg har afprøvet den to gange, hvor jeg har smurt hele kroppen ind efter jeg har været i bad og den efterlader huden blød og lækker! Det gode ved lotionen er, at den indeholder mandelolie som nærer huden og trænger helt ind, i modsætning til en helt almindelig lotion uden olie.
  • Scrub it all away: Er en mild, fugtgivende og plejende scrub til ansigtet. Scrubben indeholder agurke-ekstrakt, som virker opfriskende, kølende og har en god evne til at sammentrække hudens porer. Jeg har prøvet produktet 2 gange og kunne klart mærke forskel efter første gang. Det anbefales, at scrubben bruges 1-2 gange ugentligt.

// Produkter modtaget af Body Nordic //

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

6 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *