Anmeldelse: John Masters Organics

Jeg har modtaget dette John Masters produkt fra Hair247.dk. Jeg har hørt om mærket før, men har ikke selv stiftet bekendtskab med det før. Derfor var jeg super glad for, at jeg kunne få lov til at teste en shampoo derfra. Jeg har afprøvet shampooen to gange før jeg ville skrive om det og er desværre lidt skuffet over produktet i forhold til dets pris. Shampooen dufter af Rosemarin og Lavendel – lækre dufte hver for sig, men sammen gør de ikke noget godt for hinanden. Shampooen skummer ikke rigtig og derfor fik jeg også brugt rigeligt og kunne næsten ikke få det vasket ud igen. Jeg mistænker den for at være velegnet til mere fint hår end mit, selvom der står på flasken, at den er til normalt hår! Dog anbefales det også til krøllet hår (efter brug af shampooen), at man bruger en conditioner eller hair reconstructor – så anden gang brugte jeg en balsam, så resultatet blev også derefter. Det gode ved shampoo er, at den er uden parabener og  den hjælper håret med at modstå stress fra forurening, farvning og styling. Hvis du er interesseret i at kigge på de andre produkter, der er fra John Masters, så bestil John Master online på Hair247.dk.

// Produktet er en gave fra Hair.247.dk //

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

6 kommentarer

    1. Har kun afprøvet denne fra John Masters. Tror lige jeg skal have brugt alle mine andre hår olier op først – men tak for tip 🙂

    1. Grunden til at de skummer mindre er, at de ikke indeholder sulfater, som er et billigt renseprodukt, der får det til at skumme (men samtidig også udtørrer håret). Dette er bl.a. grunden til at jeg ikke har købt shampooen fra John Masters:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *