SHOPAMOK TIL DAY&NIGHT

Da der var Day&Night i Aalborg for tre uger siden, fik jeg shoppet lidt for meget og havde besvær med at få det hele med hjem på cykel. Men det lykkes, selvfølgelig! Købte bl.a. tingene på billedet + lidt mere:

 • Neon Lysestager i LoftbyLoftet
 • Denim vest fra ONLY
 • Jumpsuit fra Noisy May (har allerede vist den på instagram og er så glad for den!)
 • Sneakers fra Kangaroos (sat ned med 50%)
 • Ballerina fra Bianco

Neon lysestagerne er jeg helt vild med og har haft kigget efter dem længe, men de har altid været udsolgt, når jeg har været nede i loftbyloftet, men nu fik jeg endelig fat i dem til kun 45,- pr. stk. Jeg manglede en denim vest i en lidt længere udgave, så denne fra ONLY røg med hjem til kun 130,-. Jumpsuiten kommer jeg til at bo i til sommer, den er så lækker og sidder super godt. Den kostede kun 180,-. Ballerina skoene skulle jeg have anyways her til sommer, så da der var 20% inde i Bianco røg de også med. Til aller sidst er de beige sneakers fra Kangaroos som var lidt et impuls køb i og med jeg ikke får dem brugt her til sommer, men eftersom de kun kostede 300,- kunne jeg helt sikkert få brug for dem her til sensommeren/efteråret.

Var du dernede og fik du gjort dig nogle gode fund? 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

16 kommentarer

  1. Jeg ved ikke om de kan købes på nettet (kunne jeg da forestille mig at de kan). Men de hedder madam stoltz 🙂

  1. Den er så lækker, kan jeg sige dig :D! Den kommer jeg til at bo i til, når vejret bliver helt godt 🙂

  1. Ja, ikk? Er også godt tilfreds med dem alle sammen. Jeg købte den i Vero Moda på Bispensgade, men har også set den i Friis :-).
   Den er så lækker at have på 🙂

 1. Shop amok er godt 🙂 Og særligt når man kommer hjem med gode ting 🙂 Og dine ting ser virkelig gode ud 🙂
  Og Kathrine jeg er vild med din header, den er virkelig fin <3

  1. Lige præcis. Synes selv jeg fik nogle ting med hjem som jeg selvfølgelig ikke kunne undvære ;-).
   Tusind tak for det, Ida. Trængte til lidt forandring 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *