PÆDAGOG-GOG

YAY, i går var jeg oppe at forsvare mit bachelor-projekt sammen med min studie-gruppe og nu er jeg endelig uddannet social pædagog! Jeg har overhovedet ikke fattet det endnu og kommet nok heller ikke til det lige foreløbig! Vil bare sige tusind tak til alle jer, der har ønsket held og lykke her på bloggen, instagram og facebook 🙂 – I er sgu søde! Jeg ved godt, at bloggen har sløvet en del, men overskuddet har slet ikke været til det, men nu er jeg tilbage med fornyet energi og jeg skal ikke tænke på bøger i de næste mange år! I aften skal jeg fejre det med nogle søde piger og ny udklækkede pædagoger (selvfølgelig)!

I må have en fantastisk weekend!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

33 kommentarer

 1. Yay, stort tillykke igen igen! 😀 Det er altså vildt, at vi er så mange bloggere, der bliver færdige med uddannelser i år 🙂 Der er en del, har jeg lagt mærke til dig 🙂 Nå, jeg fatter ikke en meter af det stadig 😀 Ha’ en dejlig aften søde <3

  1. Taaaak 😀 Ja, der er faktisk ret mange, der bliver færdig :-). haha, det gør jeg heller ikke! Tak for søde L 🙂

  1. Tak for det søde Winnie :-). Ja, det er så vildt! Kan ikke forstå, at der er gået 3.5 år 🙂

 2. Åh, hvor lyder det bare dejligt at være blevet færdig! Jeg håber virkelig du nyder livet på den anden side 😀 Ha’ en fest! -eller hvordan du end fejrer det 😀

  1. Tak for det :-). Jeg nyder det i fulde drag, selvom jeg ikke helt har forstået det endnu ;-). Det blev fejret med en brag af en fest i går.

 3. Stort, stort tillykke 🙂
  Blev selv færdig i januar – og jeg elsker at være pædagog in real life… Havde du fået arbejde? Og med hvilken målgruppe?

  1. Tusind tak skal du have :-). Jeg har været vikar det sidste halve års tid, de steder, hvor jeg var i praktik før. Jeg har fået arbejde i juli og august måned og krydser fingre for, at mine ansøgninger bære frugt. I morgen slutter jeg på den skole jeg har været vikar på (en skole med autister) og fortsætter så den døgninstitution jeg var i praktik, hvor målgruppen er udviklingshæmmede (en lidt lang smøre ;-))

   1. Det lyder spændende 🙂 Og er sikker på, at ansøgningerne nok skal give et arbejde, når nu du har flere ting på cv’et – det er altså vigtigt! Held og lykke med det ihvertfald..

 4. Hip HURRAH og hjertelig TILLYKKE … Du blir’ en god pædagog-gog 😉 – Det ligger i dine kort og ikke mindst i det du kommunikerer ud. Ønsker dig det skønneste arbejdsliv, med en masse skønne input, personlige og faglige udfordringer og oplevelser. 🙂

  1. Åh, hvor er du sød Tina :-). Glæder mig også til at komme ordentlig i gang som pædagog og ikke bare vikar 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *