Dagens #30 + EN NY VINDER

// Kjole – Moss Copenhagen // Bælte – Loftbyloftet // Ballerina – H&M Divided // Clutch – Bianco //

I lørdags var jeg på spontan restaurant besøg med Anne Cathrine. Vi tog på tapas baren Propaganda i Aalborg, hvilket klart kan anbefales. Senere åbnede vi en flaske vin og satte os på havnen og sluttede af med en drink inden jeg skulle hjem på hovedet i seng! Jeg fik AC til at tage et par outfit billeder, dog med min mobil, så derfor den ret dårlige kvalitet, sorry! Men I skulle ikke snydes for at se min nye kjole fra Moss Copenhagen som jeg købte i Tiffany i sidste uge og allerede har et ret godt forhold til!

Eftersom vinderen af min Bramble konkurrence ikke har svaret tilbage på min mail, har jeg trukket en ny vinder på random.org. Så tillykke til Charlotte Lang Hansen – du har vundet ringen fra Bramble.dk, har sendt dig en mail 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

6 kommentarer

  1. Hvor er du fin;-)Lækker kjole 😉 Hvordan er den i str.?
    Hvad str.har du købt i?Er den helt lukket bagpå ?
    Kh.Marianne

    1. Tak skal du have :-). Den er onesize og synes den er lidt stor i str. Jeg er M/L og den sidder meget løst, derfor jeg har sat et bælte i taljen 🙂 og ja, den er lukket bagpå, ser ud ligesom foran.
      Kjolen hedder emilie, hvis det kan hjælpe 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *