Dagens #32 – dimissionsfest

// Kjole – Won Hundred // Sko – Havana Shoes // Armbånd – Ebay, Marc Jacobs by Marc Jacobs, Blond acc. // Ringe – Jane Kønig, Bramble //

I torsdags var jeg til dimissionsfest på seminariet. Jeg havde virkelig tøjkrise og endte i en gammel sag fra klædeskabet, selvom jeg havde købt tre nye kjoler og blev enig med mig selv om, at jeg sendte dem retur, da jeg ellers ikke ville få dem brugt! Jeg lavede dette indlæg, hvor jeg var lidt lun på Ganni kjolen, så jeg tog et smut i butik Sirup, hvor den var på tilbud til 600,- i sort (bare et lille tip, ring til dem og spørg om de vil lægge den til side), men den sad desværre ikke godt på mig! Så det var vist godt nok, at jeg ikke fik den bestilt hjem. MEN jeg fik købt to andre lækre ting med hjem til 50% og det skal I nok snart få at se i et dagens. Jeg kunne desværre ikke nå at få taget nogle billeder med kjolen på inden vi skulle af sted til dimission, for der var selvfølgelig ingenting, der ville spille inden vi skulle af sted – hverken make-up, kjole eller hår. Det er sgu typisk, når jeg har haft hele dagen til at gøre mig klar!

I aften skal jeg igen fejre, at jeg er blevet pædagog (Ja, man kan ikke gøre det for lidt ;-)) sammen med to søde piger. Så jeg håber, at I får en fantastisk aften og weekend!

HUSK MIN KONKURRENCE HER!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

18 kommentarer

 1. Helt fantastisk weekend tip dig også! Hvor er det træls, at intet fungerede, men sådan er det typisk, når man har hele dagen til at gøre sig klar, ikke? 😀

 2. Jeg kender så godt de tøj kriser, hvor man ender med noget gammelt fra skabet og så er det bare det helt rigtige.
  Og sejt at du fik sendt de andre kjoler retur. Jeg er slem til at lade dem hænge i skabet – virkelig dumt !!
  Håber at det var en god bytur med veninderne 🙂

  1. Ja, det er så typisk – især når jeg havde købt tre nye kjoler! ork 😉 Det blev jeg nødt til, havde slet ikke råd til dem alle og vidste, at jeg ikke ville få dem brugt.
   Ja tak, den var kanon 🙂

 3. Det er bare så typisk at det hele ikke vil spille sammen, når man endelig står og skal afsted 🙂 Jeg er selv rigtig god til at påføre neglelak i sidste øjeblik = lak over det hele :/

  Er desuden vild med kjolen & printet, er sikker på at den var fin til dig 🙂

  1. Ja, lige præcis! Jeg blev så sur på mig selv til sidst ;-). Haha, det kender jeg alt for godt, dog havde jeg taget neglelak på dagen før.
   Den er også rigtig fin, er lidt træt af, at jeg ikke fik billede med den på 🙁

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *