Dagens #31

// Maxinederdel – H&M Grey Collection // T-shirt – Mango // Sandaler – Bianco // Taske – Black Lily // Solbriller – Gina Tricot // Ur – Casio // Ringe – Pieces, Ebay //

Et dagens iført mine nye sandaler fra Bianco som jeg allerede knuselsker! De er så behagelige at have og overvejer kraftigt om jeg skal have et par mere i nogle andre farver. Tasken viste jeg jer i sidste uge og jeg er vild med den – den har den perfekte størrelse og så elsker jeg farven! 🙂

I morgen står den på Bachelor eksamen og jeg kan så småt begynde at mærke nervøsiteten komme snigende! Glæder mig til, at det hele er overstået og til at jeg kan kalde mig pædagog! 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

19 kommentarer

  1. Hvor ser du bare fin ud; og hvor er jeg dog vild med tasken.

    Held og lykke med den sidste eksamen; det bliver så stort at kunne tilføje en BA-titel til ens uddannelsesforløb. Jeg har min tirsdag eksamen på tirsdag, og kan kalde mig BA derefter. Og det føles så fantastisk; jeg kan slet ikke vente.

  2. Eeej, kæmpe stort held og lykke 🙂 Fingers crossed.. Det der med at afslutte en uddannelse er altså helt fantastisk 🙂 Nu har jeg prøvet det et par gange 😉
    Fedt trick du har lavet med din nederdel, og din taske har bare den skønneste farve 🙂

    1. Tusind tak og i lige søde Louise. Det er så lækkert at være færdig :D. Ja, elsker også den taske!

    1. Mange tak for det :-). Ja, når man er en lille lort, så må man finde andre tricks, for at ens kjole/nederdel ikke bliver for lang 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *