Supreme eye-lift – væk på 2 min!

Jeg har fået lov at teste Supreme Direct Eye lift for Cocopanda.dk. Produktet er en 100% naturlig og er en serum som retter linjer og rynker ud under øjnene 2 minutter efter påføring! Serummen er baseret på hvid ler og indeholder peptider. Den hvide ler strammer huden op, og peptiderne fylder linjer og rynker ud. Produktet skulle efter sigende virke op til i 8-10 timer efter påføring. Den ligges under øjnene på tør, ren hud. Serummen “klappes” på huden, derefter skal det tørre i 2-3 minutter med et afslappet ansigtsudtryk – dvs. at du ikke må smile eller snakke imens det tørrer – det giver det optimale resultat!

Anmeldelse:

Selvom jeg kun er 23 år begynder de fine linjer under øjet at komme (mit er lidt i værre grad end andre på min alder, øv!) og derfor var jeg hurtig til at sige ja til at afprøve serummen fra Supreme! Jeg prøvede produktet to gange før jeg ville anmelde det. Første gang jeg prøvede det virkede det ikke efter hensigten – måske jeg var utålmodig og ikke holdte mine øjne i ro? Anden gang gik lidt bedre og resultatet kan ses på billederne nedenfor. Der er tydelig forskel på FØR og EFTER billedet, dog havde jeg håbet, at linjerne gik helt væk – jeg må give det lidt flere forsøg og tålmodighed. Hvis du selv vil afprøve produktet, så kommer det på tilbud i næste uge inde på Cocopanda’s weshop. Du kan købe produktet HER!

// Produktet er en anmeldelse fra Cocopanda.dk //

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

4 kommentarer

    1. Det har jeg faktisk heller ikke. Men nu har jeg “prøvet” det på egen krop og må indrømme, at det virker 😀

    1. Som jeg har skrevet i indlægget virker det op til 8-10 timer efter det er påført 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *