New in // Black Heels

Jeg havde et gavekort fra Zalando som jeg skulle have brugt inden det udløb – så jeg sad egentlig og gik helt i panik. Kender I det? Når man endelig har et gavekort til noget, så kan man ikke bestemme sig, hvad der skal klikkes hjem! Sådan har jeg det og nogle gange bliver det til impulskøb. I første omgang ville jeg have haft bestilt Black Lily tasken som jeg tippede om på instagram (katrineguldbaek), men den var i restordre og var alligevel lidt dyr i forhold til, hvad jeg havde råd til. MEN så kom jeg lige i tanke om, at jeg manglede et par helt sorte stiletter med tyk hæl (kan ikke gå i dem, der er syle spidse). Jeg købte disse fra ZIGN i sort ruskind. Jeg kendte ikke til mærket før, men kan fortælle, at de er vildt gode at gå i og passer lige i højden til mig. Du kan få dem HER og endda på tilbud og i mange andre lækre farver :-).

I må have en dejlig weekend!

HUSK MIN BRAMBLE KONKURRENCE HER!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

19 kommentarer

 1. Suuuper fine sko ! 🙂 og virkelig god blog du har !!
  Håber du vil følges , følger i hvertfald dig på bloglovin nu 😉

  Kig forbi 😉
  Knus //notanordinarymind.blogspot.dk

  1. Jeg er også ganske tilfreds med dem og glæder mig til at få dem luftet en tur i byen 🙂

  1. Tak for det :-). Ja, jeg elsker at de er meget enkle, men alligevel har struktur i materialet 🙂

  1. Det tror jeg nemlig også, at man kan. Selvom de er lidt høje, gør den tykke hæl noget godt for mine fødder 🙂

  1. Ja, håber de er til at gå i. Men det virker de også til efter jeg har gået lidt rundt i lejligheden 🙂

  1. Glæder mig også til at få dem i brug og håber de er til at gå forholdsvis langt i – det virker i hvert fald sådan 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *