LIKE A FEATHER

// Fjer øreringe + Fjer halskæde – Moss Copenhagen //

I sidste uge var en veninde og jeg et smut forbi butik Sirup i Gistrup, for at se hvilke varer de havde fået hjem fra Moss Copenhagen (så lækkert at Aalborg og omegn er begyndt at forhandle mærket, når os fra det nordjyske ikke lige har en Moss Copenhagen i nærheden). Jeg endte kun med at købte et par fjer øreringe og en fjer halskæde, og blev desuden skrevet op til et par sweatpants og en T-shirt af samme mærke :-). Jeg gav 150,- for halskæden og 150,- for øreringene. I kan for resten besøge deres facebook side HER og blive fristet! Det var desuden her jeg også købte min fine Ganni kjole på udsalg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

9 kommentarer

    1. Dem glæder jeg mig også til at få taget i brug :-). Dejligt at nogle af butikkerne forhandler dem i Aalborg 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *