SOMMER OUTFIT MED HOMIES T-SHIRT

I går modtog jeg min Homies T-shirt som jeg bestilte på ebay for et par uger siden. Den sidder helt perfekt og er lækker i kvaliteten (i forhold til, at den er fra ebay). Jeg tog min i str. M (mandestr.). Jeg ville elske at mikse T-shirten med min alexander wang nederdel, H&M frynsetaske og mine ballerina fra ebay, og selvfølgelig et par bare ben! Så mangler vi kun det gode vejr.

I dag holder vi “læsefri” i bachelor gruppen og jeg skal derfor ud på mit gamle praktiksted for at snakke kommende arbejde i de efterfølgende måneder og bagefter står den på arbejde på det andet studiejob.  Ja, kede mig kommer jeg i hvert fald ikke til med to jobs og en bachelor opgave! 😉 I må have en fantastisk dag og mini bededags-ferie!

HUSK AT DELTAG I MIN KONKURRENCE OM SMYKKER FRA STINA A HER 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

30 kommentarer

    1. Jaa, ikk? Glæder mig også til at iklæde mig det til sommer :-). Der er et link i mit seneste ebay indlæg 🙂

    1. Ja, det er jeg også ret vild med – godt hvis man er lidt idé forladt med at sætte forskellige ting sammen 🙂

    1. De er rigtig lækre! Jeg har dog købt mine lige i det mindste (38 selvom jeg normalt er 39, de er alm i str.). Men de skaver ikke, da de er bløde i læderet 🙂

    1. Jeg overvejer også kraftigt om jeg skal have det på, på tirsdag :-). Dog med et par strømpe bukser inden under 😉

    1. Ja, den er så fed og kunne forestille mig, at den også var vildt fin til et par højtaljet cowboy shorts 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *