MODESHOW I MIG&CRAMER

I tirsdags var jeg til modeshow i Mig&Cramer. Jeg tog afsted sammen med Sofie, Anne Cathrine og Julie. Vi tog lige et hurtigt smut ind forbi Joe & the juice inden vi drog videre til modeshow. Vi blev mødt af søde Heidi som er indehaver i forretningen og en masse chokolade og champagne! Jeg fik taget en masse billeder og forelskede mig i ret meget af tøjet, men holdte mig i skindet på trods af, at der var 15% på hele butikken. Især hele sættet på billede 3 + billede 4. Jakken er fra Allez Allez og super lækker og den skal helt sikkert flytte ind i min garderobe, når der går feriepenge ind :-). Smukke Katja gik model og hun klarede det super flot, selvom hun sagde, at hun var nervøs! 😉

Besøg desuden Mig&Cramers facebook side her og deres webshop her (pist – der er fri porto)!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

10 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *