EN TIGER, EN LEO

For et par uger siden var jeg et smut i H&M, da der var 25% på en valgfri vare som jeg tippede om på min instagram (katrineguldbaek). Tiger T-shirten er fra Divided afdelingen. Den er tyk som en sweatshirt og super lækker i kvaliteten og kostede kun 129,-. Leo nederdel er min leo-basse nr 2. Den er også fra Divided afdelingen og kostede kun 80,-.

Her til aften har jeg været til fransk event hos Mig&Cramer sammen med Anne Cathrine & Sofie, hvor de havde fået en masse fine varer hjem. Jeg forelskede mig i en T-shirt fra Allez Allez, men str. skulle lige bestilles hjem. Købte desuden en ting med hjem, som jeg har luret på i lang tid. Glæder mig til at vise jer den 🙂

HUSK AT DELTAG I MIN STINE A KONKURRENCE SOM SLUTTER KL 20 I MORGEN AFTEN. DELTAG HER!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

18 kommentarer

  1. Den skal jeg også snart have i brug. Den har mange fine detaljer :-). Tak og i lige måde 🙂

  1. Glæder mig også til at vise den :D. Jeg er også glad for, at de begge kom med hjem 🙂

 1. Det ligner hverken noget fra H&M eller noget til 80 kroner! 🙂
  Hold fast hvor er det lækkert – Det perfekte sommeroutfit, men samtidig er det genialt med strømpebukser under nu 🙂

  1. Nej, vel? Tror også det var derfor T-shirten sprang mig så meget i øjnene. Ja, håber snart vejret bliver bedre, så jeg kan lufte sættet, men som du skriver, kan det selvfølgelig også gøres med strømpebukser og en cardigan lige nu 🙂

  1. Ja, vildt billige! Og T-shirten er super lækker i kvaliteten og dejligt med den lidt tykkere kvalitet 🙂

  1. Jeg kunne i hvert fald ikke finde den i andre farver, så tror desværre kun der var denne ene farve 🙂

  1. Ja, det er den nemlig. Var heller ikke et sekund i tvivl om, at den skulle med hjem 😉

 2. Hey Katrine. Dejlig blog du har dig!
  Kunne du tænke dig at lave et indlæg med dine drømmetaskekøb? Altså tasker i den dyrere ende 🙂

  1. Tusind tak skal du have Kamilla :-). Jo, det kunne jeg da godt finde ud af – dejligt at få input med indlæg som mine læsere synes er interessante. Så bare bliv ved med det 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *