Ebay Goodies #15

// Statement Halskæde // GEEK T-shirt // Imiteret Læder Nederdel //

// Solbriller // Frynsetaske // Pumps //

// Leo Baggy Bukser // Homies T-shirt // Rottweiler T-shirt //

Det er vist omkring 100 år siden, at jeg har lavet en ebay tips sidst og mange af tingene jeg havde til at ligge på min watch liste var også udsolgt. Dog lykkedes det mig at finde nogle ret fine ting alligevel. Selv har jeg købt frynsetasken og Homies T-shirten klikkede jeg hjem i går. Jeg vil vildt gerne have fat i GEEK T-shirten og Rottweiler T-shirten – men det må vente til, at jeg har fået solgt lidt mere ud i garderoben 🙂

Er der noget du kunne bruge på collagen?

I aften skal jeg et smut til modeshow i Mig&Cramer sammen med Anne Cathrine, Sofie og Julie det kan være vi ses ;-). I må have en lækker aften!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

23 kommentarer

  1. Vi ved det ikke helt endnu. Vi skal lige have fremskaffet os en bil, men Anne Cathrine, Sofie og jeg har snakket om at tage derned 🙂

  1. Den er også bare fin – glæder mig meget til at modtage den :-). Jeg tog den i M (mandestr.) og håber den passer. Der var kun M og XL, da jeg var inde at kigge og en XL blev noget for stor i følge målene :-).

 1. Åh ja du har jo også bare sukket efter tasken så længe, håber virkelig du bliver glad for den 🙂 Håber også Homies trøjen er sej, den har jeg også et godt øje til. Ligeså rottweiler t-shirten 🙂 og solbrillerne 🙂

  1. Ja, det har jeg. Desværre minder den langt fra om den fra H&M, men den er super fin til prisen :-). Glæder mig til at modtage T-shirten og så krydser jeg fingre for, at den ikke bliver taget i tolden ;-). Så én der solgte dem på TS til 250pp, det vil jeg ikke give, når jeg kunne få den på ebay til 150 kr med porto. 🙂

  1. Jeg har aldrig prøvet at købe sko på ebay fra kina af, så ved ikke hvordan de er i str. Tror det er det der holder mig fra at købe dem, men de er vildt fine 🙂

  1. Du så jo tasken in real i tirsdags og jeg synes den er så fin, men det er bukserne dælme også 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *