Dagens #26

Tights – Pieces // Draperet Nederdel – Pieces // Bluse –  Karen By Simonsen

Undskyld, fordi jeg ikke rigtig har fået blogget i løbet af ugen, men har siddet med pædagogik eksamen til langt ud på aftenen og så er der absolut ingen overskud, når jeg kommer hjem. Glæder mig til at få mit liv nogenlunde tilbage på mandag, hvor den er afleveret! Men I kan da lige få et gammelt outfit jeg havde til at ligge på min computer, hvor håret stadig var møg langt og jeg sikkert også var 5 kg lettere, haha! (damn you junk, slik, cola og pædagogik eksamen).

Håber I får en lækker weekend – min står bare på arbejde og eksamens skrivning ;-) !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

13 kommentarer

    1. Ja, vi fik afleveret kl 8 i morges – puha jeg var træt efter at have siddet på skolen i næsten 24 timer :-(.

      Tak skal du have 🙂

  1. Hvor er det dejligt, at du endelig er ved at være færdige med din eksamen 😀 Du ser super godt ud, og jeg er virkelig vild med din nederdel! Jeg glæder mig til at ses i aften til modeshow 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *