BLOGGEN FYLDER 1 ÅR

Her i april måned fylder bloggen 1 år (helt præcist d. 25. april, hvor det første indlæg blev udgivet). Jeg startede bloggen som en hobby, et pusterum og til at vise nogle af de ting jeg brænder for. Bloggen er stadig den samme, dog mere seriøs end den var i starten. På trods af dette købte jeg også et spejlrefleks for et par måneder siden og det har jeg ikke fortrudt på noget tidspunkt, selvom det var en dyr fornøjelse. Jeg er taknemmlig for alle de dejlige mennesker jeg har lært at kende igennem bloggen og ikke mindst de events og oplevelser jeg har haft det sidste års tid. Et helt år et gået og det er jo helt vildt!

En stor tak skal I selvfølgelig have, for uden mine kære læsere, så ville bloggen ikke køre rundt og jeg ville hellere ikke have gnisten til at gøre det jeg gør, hvis ikke I gad at læse med og smide en kommentar i ny og næ. Så tak for det <3. Der vil selvfølgelig være en lille fødselsdags konkurrence, men det bliver først engang i næste måned, når jeg har trukket vinderen af min Stine A konkurrence.

TAK TAK TAK TIL JER ALLE <3 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

28 kommentarer

 1. Tillykke med fødselsdagen. Må indrømme at alderen kommer bag på mig, troede faktisk din blog var ældre, så der fik jeg lige en lang næse 🙂

  Mvh. Michelle-Marie

  1. Tak for det :-). Ja, det er vist kommet bag på et par stykker. Men den er skam ikke mere end 1 år gammel 😉

 2. Tillykke med det første år, det er dejligt at bloggen udvikler sig til mere end man havde regnet med, særligt alle de nye gode bekendtskaber, det er jeg selv meget taknemmelig for!

  1. Tak skal du have :-). Ja, det er super dejligt og dejligt at møde en masse mennesker, der brænder for det samme som jeg gør 🙂

  1. Tak for det Ida :-). Ja, er det ikke? Dog kunne jeg kun finde et par tørre småkager i skabet – en lækker jordbærtærte kunne have gjort underværker 😉

  1. Tak søde Sofie :-). Jeg er også rigtig glad for at have mødt dig, har været en fornøjelse 🙂

 3. Hip HURRAH og et kæmpe TILLYKKE med bloggen 1. år – Det blir’ til mange flere skønne blogsspots som vi læsere kun kan nyde så mere end godt af. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *