SAY HALLO TO MY NEW BABY!

Som jeg også har vist på instagram købte jeg i starten af februar måned et spejlrefleks kamera. Jeg havde ikke råd til de helt dyre, så det blev til et Canon Eos 1100D – et udemærket kamera, der tager nogle flotte billeder og det var alt jeg havde brug for. Jeg købte også en ekstra objektiv med, da det objektiv, der oprindeligt hører til kameraet, er i dårlig kvalitet (ifølge kamera-manden i Elgiganten – ja, jeg sluger jo bare det hele råt!) De seneste “dagens” billeder er taget med dette og vældig godt tilfreds med kvaliteten 🙂

Kan I forresten anbefale nogle gode objektiver?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

26 kommentarer

  1. Jeg elsker det allerede – elsker at tage billeder med det :D. Manden i elgiganten roste godt nok ikke Canon til skyrene, men det er det eneste kamera jeg har haft i hænderne og det er dem man kan få til rimelig priser 🙂

   Det er gået min næse forbi – jeg går ind og deltager med det samme.

  1. Tusind tak :-). Jeg er også ganske godt tilfreds. Elgiganten-manden var ikke enig med mig, han ville gerne sælge nogle der lå op i prisklassen 5000+ ;-). Så måtte jeg lige fortælle ham, at jeg altså var på SU og jeg ikke var proff 😉

 1. Fedt, tillykke med det 🙂 Jeg elsker selv mig EOS 600D. Det er de bedste 4.800kr, jeg nogensinde har givet. Vil gerne have et objektiv til, men jeg ved ikke rigtig, hvor jeg skal starte 🙂

  1. Tak tak tak :-). Har også haft et 600D i hænderne – det er også et super lækkert kamera. Desværre var pengene ikke til et dyre end dette, så kan det være jeg får det engang i fremtiden ;-).

  1. Jeg gav 2900,- for det med en anden linse/objektiv, en fotobog og et lille bordstativ (jeg havde ikke brug for fotobog og alt det der, men linsen fulgte med i pakken, så det blev det jeg tog). Elgiganten har ofte tilbud på og har faktisk set, at de har samme pakke (+en taske) til 2800,- i computer city! Det er virkelig et godt tilbud! 🙂

 2. Tillykke med det håber du bliver glad for det. Jeg har det samme, dog kun med standardobjektivet, men det synes jeg nu tager helt fine billeder 🙂 Vil dog gerne have et, der kan gøre baggrunden endnu mere sløret 🙂

  //Charlotte

  1. Tak skal du have Charlotte :-). Det er jo det jeg siger, de nørder i elgiganten og lignende kan altid få lokket et eller andet på én, sådan en satan 😉 haha!. (eller jeg hopper i hvert fald altid i med begge ben). Det vil jeg også vildt gerne have. Priserne på de objektiver er bare lidt halv dyre. Men helt sikkert et objektiv der står på ønskelisten 🙂

 3. Tillykke med det!! 🙂 Jeg ejer også selv et Canon og synes det fungerer ganske fint! Det ville også være noget andet, hvis man fx. var madblogger, tænker jeg – så skal billederne stå den tand skarpere 😉

  1. Tak skal du have Carina :-). Ja, det er jo det. Har slet ikke brug for et kamera der er langt dyre, for man kan jo altid købe andre objektiver til det 🙂

 4. Tillykke med det! Jeg drømmer virkelig også om at få et spejlreflekskamera engang. Det virker til at man godt kan finde nogle til rimelige penge, så måske jeg bare snart skulle gå i gang med at spare op.

  1. Tak for det Nanna. 🙂 Jeg kan klart anbefale dette og tror også at det er et af de billigste på markedet (og som også er et ordentlig kamera).

 5. Valget af objektiv kan være en værre jungle, men det er vigtigt at finde ud af med sig selv hvad man gerne vil have det skal kunne. Skal det kunne zoome, søger du “bokeeh” effekt osv. Er det zoom skal man langt op i 1000- prisklassen for et zoom der har lav blændetal, og jo lavere blændetal, jo mere sløret baggrund. Det øjet ser er 50mm, så hvis det objektiv du nok har fået med kameraet er 18-55mm, er det altså et vidvinkel til standard objektiv. Dertil kommer at hvis dit kamera ikke er et “fullframe” kamera, skal man gange mm med 1,5 for at få den aktuelle brænde – altså er dit standard objektiv blevet til et 27-77,5 (det er der ikke noget der hedder, men altså :))

  Derudover bliver kameraet dyrere jo lavere blændetal det har, og især hvis det er et zoomobjektiv med et fast lavt blændetal 🙂

  Håber det hjalp lidt, ellers er det bare at få læst artikler på nettet, og der er også skrevet mange særdeles gode bøger om emnet 🙂 Held og lykke med dit kamera!

  1. Hej Sarah. Tusind tak for din lange forklaring af objektiver og kameraer 😉 Ja, det er virkelig en jungle, men indtil videre er et objektiv også sat på ønskelisten :-).

 6. Hvor spændende! Tillykke med det, det bliver du SÅ glad for! Hvilket objektiv fik du med til det? Det klassiske blogger-objektiv der giver sløret baggrund er ofte et 50 mm 1.8. Det er til at komme i nærheden af rent økonomisk, mener det koster omkring 800 kr til Canon og 1500 kr til Nikon.

  1. Tak for det, Rikke :-). Tror det hedder macro 18-55 mm – 0,25 m, hvis der er noget der hedder det? :-). Uh det skal jeg da vist have på ønskelisten så. Troede faktisk de kostede langt mere end selve kameraet ;-).

 7. Tillykke med dit nye kamera! Jeg har også lige selv investeret i et Canon, det er jo en helt ny verden i forhold til et kompakt kamera 😉 Var 18-55 mm linsen ikke standardlinsen til dit kamera? Det var i hvert fald den, som jeg fik med til mit 🙂

  1. Tak skal du have, er også rigtig glad for at jeg købte et canon. Jo, det er det, men denne hedder macro og stiller mere skabt hvis et billede f.eks. bliver rystet, det gør det oprindelige ikke (i følge el-giganten manden ;-))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *