MIN FØRSTE LEO-BASSE!

Så modtog jeg endelig min leo nederdel fra ALLEZ ALLEZ som jeg bestilte på Agoodsale for 1 måneds tid siden. Faktisk min første leo-sag. Har ikke rigtig kunne finde ud af om jeg var med på dyre-print-moden, men blev enig med mig selv, om at jeg vil give det en chance :-). Jeg gav 195,- for den sat ned fra 550,-. Den kan købes til samme pris på ALLEZ ALLEZ’s egne hjemmeside HER, hvor den er tilgængelig i næsten alle størrelser (jeg har taget min i str. 40 – synes str. er til den lille side)

HUSK MIN KONKURRENCE, HVOR DU KAN VINDE ET CASIO UR – GØR DET HER 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

26 kommentarer

 1. Den er nu ret så fin og godt at du alligevel kunne modtage lidt af din bestilling derfra 🙂 Syntes nu det var lidt ærgerligt at de ikke havde tingene på lager, nu hvor de har solgt dem?!

  Men er sikker på at den nederdel bliver et godt venskab 🙂

  1. Ja, det var altid noget. Var ret træt af at de to andre ting ikke kom – det var dem jeg havde glædet mig alle mest til at få. Synes det var super dårlig stil fra deres side af.
   Er også sikker på, at jeg bliver super glad for den 🙂

  1. Hehe, det skal heller ikke undre mig, hvis der ryger mere ind i garderoben i kommende tid 🙂

  1. Det var også lidt det jeg faldte for – glæder mig til at hoppe i den til sommer med bare ben 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *