Dagens #25

// Kjole – Gina Tricot // Læderjakke – Zara // Sneakers – Nike // Ur – Casio (gave fra superstar.dk) // Ringe – Jane Kønig, Spinning //

I lørdags tog Sofie, Anne Cathrine og jeg til fødselsdag hos Mig&Cramer (Aalborg). Der var 15 % på hele butikken og jeg købte også en lille ting med hjem som jeg nok skal vise jer på et senere tidspunkt! Der var møg koldt, så det blev ikke til så mange billeder – man kan også ane gåsehuden på det sidste billede, haha! Jeg var hoppet i min elskede Gina Tricot kjole som har en del år på bagen og mine forholdsvis nye sneakers fra Nike.

VIND ET COVER TIL DIN MAC ELLER IPAD HER!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

26 kommentarer

 1. Ej, hvor er det bare en fin kjole Katrine 🙂 Den klæder dig helt vildt godt! Det lyder hyggeligt med fødselsdag i Mig&Cramer – jeg glæder mig til at se, hvad det er, du har købt 😉

  /Stine

  1. Det var heller ikke fordi jeg havde så mange penge, men havde et gavekort jeg skulle have brugt og så var det winwin, at der var 15% på hele butikken 🙂

 2. Det er også min yndlings! Men jeg har kun fået den alla to gange i mit liv eller sådan noget, fordi jeg simpelthen er for nærig til at købe den… Men nu har jeg så prøvet at lave min egen… OG DEN ER MEGA, MEGA GOD! Og slet ikke svær at lave 😀 Regner med at smide opskriften op i morgen ^_^

  Nu ved jeg godt at det nok ikke er dit hår jeg skal kigge efter på billederne, men hvor ser du altså skøn ud med den knold 😀 Jeg ville ønske jeg kunne rocke det hår! Men jeg ligner lidt en bums der ikke har gidet at gøre noget ud af mig selv når jeg laver knold XD …
  Også rigtig skøn kjole!

  Simone
  Microcut.dk

  1. Uhh, det følger jeg med i så :-).
   Åh, tusind tak. Havde virkelig en dårlig hårdag den dag, så det tager jeg som et kæmpe kompliment :D. Synes slet ikke den er svær at lave og den kan stort set altid redde en dårlig hårdag (sådan nogenlunde ;-))

  1. Mange tak søde Julie :-). Ja, det kunne i hvert fald være hyggeligt lige at slå hovederne sammen 🙂

  1. Åh, tak søde Louise. Efter jeg er blevet klippet synes jeg slet ikke der er noget der spiller, øv øv :-(.
   Ja, min læderjakke er efterhånden med mig over alt 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *