Dagens #24

// Lang top/vest – Le Grenier // Basic Top – SamsøeSamsøe // Leggings – American Vintage // Læderjakke – Zara // Støvler – Gina Tricot //

Sådan så jeg ud, da Anne Cathrine og jeg var til luksus lopper i lørdags. Jeg trak i forårs farver, da vejret jo var helt fantastisk og solen skinnende fra en skyfri himmel. Jeg synes ikke rigtig der var nogle vilde køb ved “loppemarkedet” og ved nogle af standene var priserne helt hen i vejret. Så jeg fik kun købt et armbånd fra Piilgaardogfrederiksen som Anja selv designer. Vi fik os også en snak med søde Linda som altid er med på at snakke om løs og fast 😉 Desuden kan Linda og Anja designs købes på nettet. Find Lindas HER og Anjas HER 🙂

btw, så er der røget 15 cm af garnet! Måske lægger I ikke rigtig mærke til det, men hold da op, hvor kan jeg mærke det! Savner det helt lange hår, men nu var det efterhånden 16 mdr (!) siden jeg var blevet klippet sidst, så tiden var vist til det. Og jaaa det vokser ud igen, I know!

Jeg har været helt uden energi efter jeg var oppe til eksamen i tirsdags og har bare sovet og sovet – det har vist været meget tiltrængt og pædagogik eksamen starter allerede på mandag, puha! I aften skal eksamen fejres sammen med min studiegruppe – I må have en fantastisk dag/aften 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

26 kommentarer

 1. Mega lækker forårssteg som altid!! <3 og håret er stadig fantastisk og det er helt sikkert lykkeligt for at være blevet 15 cm kortere 😀

  1. Tak sveske <3. Ja, det trængte også bare efterhånden til at få taget en god del af 🙂

  1. Tusind tak Lise :-). Ja, det ser godt nok meget mere sundt ud end før – det var godt nok slidt efterhånden og mine spidser var helt lyse!

  1. Tak for det :D. Ja tak til lyse farver og solbriller. Vejret var godt nok noget bedre end i sidste uge, puha der er koldt nu! Dem er jeg også rigtig glad for og så kostede de kun 100 kr 😀

 2. Jeg synes altså dit hår er virkelig lækkert! Jeg skal selv klippes i morgen, og jeg glæder mig helt vildt! 🙂
  Og sikke et flot outfit, det klæder dig virkelig godt! Og skønne nuancer Katrine 🙂

  1. Mange tak søde Ida :D. Uh, spændende – er det bare spidserne eller skal der ske noget vildt? Ja, man bliver så glad af lysefarver – slut med alt det sorte 😉

  1. Selv tak søde Linda ;-). Taak, jeg skal lige vende mig til den korte længe og at det faktisk kræver mere tid foran spejlet om morgenen for at få det til at sidde bare nogenlunde, øv øv 🙁

  1. Tusind tak søde Louise 😀 . Jeg er stadig lidt irriteret på det, før kunne jeg bare stå op uden at gøre det vilde ved det, men det kan jeg bestemt ikke længere! øv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *