AT THE HABOUR

Jeg er så heldig at bo ned til vandet, så sidste torsdag tog jeg én tur ned til Vesterbådhavn og fik noget frisk luft og taget lidt billeder. Det trængte jeg til efter jeg havde ligget syg hele ugen med influenza. Vejret var fantastisk selvom der var møg koldt. Og så er jeg SÅ træt af sneen! Lad det nu blive ordentlig forår, vi er trods alt i marts måned. Nyd billederne – det kan give et lille håb om forår 🙂

Vinderen af min konkurrence fra Coverme blev Anne Cathrine – stort tillykke til dig. Har sendt dig en mail :-). Til alle jer andre – tak fordi I gad at deltage. Der kommer allerede en ny lækker konkurrence på lørdag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

12 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *