Photocare – “Fordi livet ikke kan tages om!”

Billeder fra en ferie til Egypten 2009

Jeg elsker inspirations billeder især på en fotovæg som jeg lavede et indlæg om HER. Det er et billigt alternativ til at gøre ens hjem lidt mere personlig. Jeg har en masse billeder til at ligge på computeren fra ferier, koncerter osv. som jeg gerne vil have fremkaldt og hængt op på min væg inde i soveværelset. Billederne må gerne have et mix af sort/hvid og farver.

På photocare kan du leve en fotofremkaldelse af dine billeder online. Det er hurtigt og smart , og billederne bliver sendt direkte til din hjemadresse. Udover at få lavet billeder kan du også få lavet en fotobog om f.eks. en rejse du har været på eller dit barns første leveår. Mulighederne er mange, desværre får jeg ikke kigget mine billeder, hvis de ligger i en mappe, så vil jeg hellere lave en kæmpe collage på en væg med billeder af folk jeg holder af.

// sponsoreret indlæg //

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

10 kommentarer

  1. Uhhh – Var lige nøjagtig på det samme hotel i 2002 – Dejligt sted. Og du har helt ret hvad photocare angår – En dejlig måde at forskønne og samtidig mindes på… Jeg kunne godt tage til Ægypten igen.

    1. Ej, hvor sjovt :D. Det var et helt fantastisk hotel og man følte sig virkelig passet op! Jeg vil også gerne afsted igen.

  2. God ide! Skal helt sikkert også have lavet noget kreativt med mine billeder, det er jo synd og skam at de bare ligger og samler støv 😉 Og vildt flotte billeder, specielt det første!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *