NEW IN // ALEXANDER WANG SKIRT

Så fik jeg købt min første Alexander Wang Nederdel og hold da op, hvor er den lækker i kvaliteten og så sidder den helt som den skal! Jeg købte den i går inden jeg skulle mødes med en veninde til frokost. Det vildeste ved købet var, at jeg kun gav 250 kr for den sat ned fra 1300 kr – super kup, hvis du spørger mig. Det var desværre den eneste der hang tilbage, men kig ind hos LOFTET på Algade, de har en masse gode ting tilbage i deres udsalg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

56 kommentarer

 1. WRAUW, hvor er den lækker!

  Er DØD misundelig.

  Loftet – ligger det ikke i Århus?
  Jeg skal af sted til u-days i morgen og bliver til fredag (så der er tid til shopping!)

  Kan du anbefale nogle gode shopping steder i Århus (til den lille pengepung)?

  Hug Nanna // SHITOGLOUISVUITTON.BLOGSPOT.DK

  1. Der ligger én i Århus og én i Aalborg, ved faktisk ikke om der også ligger én i Odense? Min er dog købt i Aalborg, men de har samme medejer, så måske du kan være heldig, at gøre dig et kup dernede?
   Jeg ELSKER at shoppe i Århus – gør det dog sjældent. Der kommer an på om du er til highstreet (hvilket jeg jo er :D)? Der ligger en kæmpe monki ved broen på gågaden som jeg er glad for og så er der en kæmpe H&M på lille torv ved magasin. Og hvis du er nede ved lille torv vil jeg anbefale lige at tage et smut ind i latinerkvarteret (marc jakocs og lignende). Men min favorit H&M må være inde i Bruuns bazar, den er også giga stor! Jeg kender desværre ikke til de små special butikker og second hand – så ofte er jeg desværre ikke i Århus mere efter jeg flyttede i den modsatte retning :-(. Det blev lidt langt og måske lidt indviklet, men håber det kan bruges alligevel 😉

   1. Fedt fedt – så kan det jo være, at jeg er så heldig, at de lige skulle have en enkelt nederdel tilbage i Århus 😀

    Pjat!
    Tusind tak for dit dybe svar. Det er altid dejligt med et par tips eller tre..
    Jeg er i hvert fald nødt til at tage et smut forbi dén H&M!

    1. Ja, man kan da have lov at håbe :D. Det var godt de kunne bruges! De to H&M’er er i hvert fald altid et besøg værd 🙂

  1. Der hang kun 1 tilbage i str. L og den tog jeg. Jeg er normalt M/L og den sidder som på billedet :-).

  1. Jeg har altid synes, at det var helt vildt at give så mange penge for en nederdel og da den hang der til 250 kr, ja så kunne jeg ikke lade være. Synes farven var vildt fin og så skulle jeg bare ikke have flere i sort 😉

  1. Ja, jeg var også helt overrasket over, at den var så billig, så kunne simpelthen ikke lade den hænge (selvom den måske ikke havde været min str. 😉

  1. Ja, det er nok et af de vildeste udsalgskøb jeg har gjort mig i år. Tror jeg vil lave et indlæg med mine udsalgskøb de sidste par måneder :-).

  1. Ja, de havde stadig en masse fine ting tilbage. Især en hvid skjorte med blonder, som jeg tror lige var dig 🙂

 2. Den er SÅ fin Katrine 🙂 Jeg ejer en sort og en grå i forvejen, og det er virkelig verdens bedste nederdel. Kunne virkelig godt tænke mig den i den der farve også – den er virkelig lækker 🙂 Og til den pris var det da godt nok noget af et kup!

  /Stine

  1. Jeg vil også rigtig gerne have den i grå, men er lidt for nærrig til at give så mange penge for en nederdel, så den hang der til 250 kr slog jeg til 🙂

 3. Jeg har ledt adskillige hjemmesider igennem, for at finde dén i gråmeleret! Misundelse er en grim ting – men jeg skal i Loftet! Selvom jeg har en tur planlagt den 16, er det da sikkert at jeg ikke kan vente SÅ LANG tid!

  Hvor klæder dig den flot, og sikke et kup, det er lige før man skal sige tillykke! 😀

  Knus <3
  http://www.livetifoelgeida.dk

  1. Jeg har også lige prøvet at kigge nettet igennem, det ser godt nok ud til at være en umulighed. Jeg kunne kun finde den i sort. Men tror de forhandler dem i LOFTET, Mig&Cramer, Loft by Loftet og Tiffany – hvis det skal være butikker i Aalborg. Ellers kan det være, at du er heldig at finde én på trendsales, der har jeg i hvert fald set, at der er mange til salg.

   Jeg er virkelig glad for den og kan slet ikke vente med at få den i brug og tak 😀

  1. Ja, den er lidt anderledes i forholdt at man ofte køber nederdele i grå eller sorte (som jeg efterhånden også har en del af ;-)).

  1. Ja, elsker også farven. Har alt for mange sorte og grå nederdele, så nu skulle der lidt forår ind 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *