MOSS COPENHAGEN WEBSHOP ENDELIG ÅBNET

Så er Moss Copenhagen’s webshop endelig åbnet (det tog heller ikke særlig lang tid ;-)). Webshoppen åbnede i går og der var vist lidt problemer med betaling osv. i går, ved ikke hvordan det er i dag, da jeg ikke har handlet på siden endnu. Selv vil jeg vildt gerne have fat i Amanda buksedragten, men den er desværre udsolgt i str. 2 og så vil jeg også gerne have fat i Isa nederdelen i bordeaux eller lysegrå. Jeg håber snart de åbner en butik i Aalborg – personligt synes jeg det er noget skønnere at komme ind i butikken og prøve tingene og gramse på dem!

Er der nogle af jer, der skal have noget derfra? 🙂

PS. Ved I hvordan nederdelen er i str.?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

14 kommentarer

  1. Jeg skal heller ikke have noget lige nu. Må prøve at spare lidt op :-). Haha nej og de har godt nok været dårlige til at svare deres kunder!

 1. Jeg er meget glad for deres tøj. Har selv blandt andet buksedragten og Isa nederdelen i tre farver 🙂 Mht. nederdelen så har jeg dem i den størrelse, som jeg altid bruger. Fik at vide i butikken, at selvom den føles meget stram for neden, når man prøver dem, så giver de sig i løbet af en dags tid, og det synes jeg passer. Det vigtigste er altså, at den passer i livet, for den giver sig lidt nederst.

  1. Jeg har et par bluser derfra, har dog ikke rigtig haft dem brugt – de sidder ikke vildt godt på mig, så tror de skal sælges videre.
   Tak for det, det vil jeg helt sikkert tage til overvejelse. Jeg har hørt at buksedragten ikke er i vildt god kvalitet og jeg har sjældent mulighed for at komme til Århus, så den chance vil jeg ikke tage. Deres service er jo ikke ligefrem noget at råbe hurra for 😉

 2. Den buksedragt er simpelthen også så fin 🙂
  Jeg har selv nederdelen i både sort og bordeaux – De er enormt stramme første gang men de giver sig! Jeg har en small, hvis det kan hjælpe.

  1. Ja, det synes jeg også, men hørt at den hurtigt går i stykker, så måske jeg dropper den. Synes det er mange penge, hvis den ikke holder særlig længe.
   Det kan helt sikkert hjælpe :-). Tror jeg ender med at købe den i M så 🙂

 3. haha, det var satme også på tide.. 😉 Jeg bor heldigvis lige ved siden af en = ikke godt for dankortet.. Jeg snakkede med en af medarbejderne de anden dag som sagde at deres forårsvarer snart ville komme og i et endnu større udvalg/farver/modeller osv. end sædvanligt 🙂

  1. Vi har heldivis en butik i Aalborg, der snart begynder af sælge mærket, så det glæder jeg mig til :-). Synes desværre servicen i Moss butikkerne er rigtig dårlig, så derfor handler jeg ikke der, men kun på webshoppen. Bliver spændende at se, hvad de har at byde på :-). Synes udvalget på shoppen er lidt “tamt” – der er ikke det vilde udvalg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *