ET STKS HELDIG PERSON – MIG?

Bom bom bom, se hvad jeg vandt den torsdag jeg var til Carré event. Er den ikke smuk? Camille havde annonceret på hendes blog, at den der havde dekoreret sine negle på den mest kreative måde vandt en ring. Og ja, var så heldig, at Camille valgte mine uglenegle. Hephey, jeg blev lidt glad i låget og den blev pakket så fint ind, at jeg ikke ville åbne den før jeg kom hjem ;-). Hvis du er fra Aalborg eller er så heldig at bo i én af de andre byer, hvor der er en Carré forretning, så gør lige dig selv den tjenste at tage et smut ind forbi 🙂 Ringen jeg vandt kan købes HER.

HUSK AT DELTAGE I MIN FOOTWAY KONKURRENCE HER!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

36 kommentarer

  1. Wow den er fin! Nøj du er heldig, at du har vundet den, siger det bare 🙂
    Og kan egentlig godt forstå du vandt med de negle der, de vildt cool.

    Btw tusinde tak for din kommentar på min blog, blev vildt glad <3

    Kig gerne forbi en anden gang:
    http://Katrinelionett.blogspot.com/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *