Carré blogger-event i Aalborg

Anne Cathrine og jeg (billede lånt af Sofie)

I tordags var jeg til Carré blogger event sammen med Anne Cathrine og Sofie. Det var super hyggeligt og vi faldt i snak med nogle af de andre bloggere fra Aalborg. Designeren bag Carré fortalte holdte et lille foredrag, hvor hun fortalte om tankerne bag smykke kollektionen. Hun var rigtig sød og imødekommende. Vi fik også snakket med bloggeren Camille (Clamour4Glamour) og lidt om hendes kollektion, som jeg også synes er helt fantastisk! Med os hjem fik vi en fin goodiebag med neglelakker og håndcreme fra Rudolph. Desuden var jeg skide heldig, men det får I lige i et andet indlæg, hvis ikke I allerede har set det på Camilles blog og facebookside 😉

I kan desuden følge Carré på facebook HER!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

14 kommentarer

 1. Fedt at der er begyndt at ske lidt for bloggere i Nordjylland 🙂 Det ser mega hyggeligt ud og så er jeg kæmpe fan af Carré 🙂 Glæder mig til at se gevinsten 😉

  1. Ja, endelig ;-). Det var et vildt godt event. Tror aldrig jeg har lagt sådan rigtig mærke til butikken før, men skal lige love for, at jeg har forelsket mig i mange af smykkerne :-). Kan jeg godt forstå, den er helt fantastisk!

  1. Ja, jeg synes også de er vildt smukke. Især dem der hedder tatoo rings (dem på de små “pyramider” ved bordet. Glæder mig også til at vise jer det 😉

  1. Ja, du skulle have været med Julie. Det må du næste gang der er noget :-). Ja, dem er jeg også helt vild med og især tatoo fingeringene på de små “søjler”.

   Tak skal du have, glæder mig til at vise, hvad det er jeg vandt 😉

  1. Det var også et rigtig godt event og faktisk mit første blogger event, så dem vil jeg gerne have flere ja 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *