WORK THE MAXI SKIRT

(Billederne er fundet på google.dk)

Jeg er helt vild med maxi nederdele og jeg synes, at de fire piger på billederne gør det utrolig godt. Min helt klart favorit kombination er en sort/grå maxi nederdel, en helt almindelig T-shirt evt. med tryk, en stor statement halskæde og en læderjakke. Jeg bruger desværre ikke rigtig mine maxi nederdele her om vinteren, selvom det sagtens kunne lade sig gøre med tykke strømpebukser inden under. Derfor bliver det godt når det bliver forår, for så kommer jeg helt sikkert til at bruge mine lange nederdele noget mere.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

20 kommentarer

  1. Jeg er også ret vild med de lange nederdele til andre, synes desværre bare aldrig den sidder ligeså godt på mig! :/ Men men, jeg har da en i skabet, så mon ikke jeg prøver mig frem alligevel 🙂

    1. Dem der sidder helt tæt klæder slet ikke mig, da jeg har ret brede hofter, men hvis de er lidt løse, så kan det godt gå an ;-). Men ja, giv den et forsøg, er ret sikker på du er smækker lækker i den 😀

    1. Ja, de gør det bare rigtig godt. Synes tit mit problem ligger i, at jeg har ret brede hofter og synes ofte jeg kommer til at se større ud end jeg er – så det er lige med at finde den rette 🙂

    1. Jeg er heller ikke særlig høj, men plejer bare at sætte dem som en højtaljet nederdel og så evt. med et par høje sko :-).

    1. Man skal bare finde den rette til ens kropsbygning, synes heller ikke det klædte mig til at starte med 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *