Dagens 20# Detaljer

// Kjole – SamsøeSamsøe //  Bælte – Vintage // Sko – Havana Shoes // Armbånd – Blond Acc., eBay, Marc by Marc Jacobs //

Hej piger, håber I har haft en god weekend?

Jeg var til årets første julefrokost i fredags og havde min absolut ynglings SamsøeSamsøe kjole som jeg også viste jeg HER! Det var en lidt kold fornøjelse med en bar ryg og bare arme – dog tog jeg høje støvler på i stedet for mine ballerina. Håret endte i en knold i stedet for hængende, for det har jeg egentlig altid, når jeg skal i byen, så der skulle ske lidt andet :-).

Forsat god søndag til jer 🙂

 

HUSK MIN KONKURRENCE HER !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

12 kommentarer

    1. Taak søde Ida :-). Er også vild med den bare ryg, selvom det var ret koldt! Hehe, ja sent eller tidligt om man vil 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *